a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis Theme natoque.

Latest Posts

1-677-124-44227
184 Main Collins Street West Victoria 807
info@yoursite.com

Gattafuiun

Legenden forteller at, i områdene rundt Levanto (provinsen La Spezia), gikk gruvearbeidernes hustruer på et sted kalt «la gatta», på jakt etter ville urter de kunne bruke som fyll i store ravioli, som de så frityrstekte i kokende olje.

En gammel spesialitet, laget av en pastadeig med få, eller ingen, egg . Fyllet er laget av løk, artisjokk, bladbete og urter. Fyllet kuttes smått, og blandes med egg, ost, muskatnøtt og ricotta før ravioliene fylles. Man kan også bruke sopp i fyllet og Gattafuiun kan også lages i en søt variant med kastanjer.

Navnet Gattafuiun tenkes også å komme fra «gattefure», som er grønnsaksfylte paier.